Tensiometru Microlife Aneroid AG 120

Esti cadru medical si cauti un tensiometru bun cu ajutorul caruia sa masori tensiunea pacientilor tai? Ai in familie o ruda foarte apropiata care sufera de o afectiune cardiaca? Te-a surprins de multe ori medicul la un control de rutina atunci cand ti-a spus ca ai o tensiune foarte mare sau foarte mica si ti-a facut unele recomandari? Atunci trebuie sa pui mai mare accent pe sanatatea ta si a inimii tale. Tensiometrul este o adevarata investitie in viata ta, nu o simpla achizitie. Tensiometrul cel mai bun ramane modelul mecanic, fiind mult mai precis decat unele produse moderne, pe baza de baterii. Daca bateria se termina, si valorile vor fi eronate iar tu cu siguranta vei intra in panica stiind ca ai o tensiune prea mare sau prea mica.

Tensiometrul mecanic AG 120 Microlife vine `la pachet` cu manometru, stetoscop dar si o geanta de pastrare sau de luat in concediu, sau chiar in vizitele la domiciliul pacientilor. Acest tensiometru este potrivit deopotriva pentru cadrele medicale dar si pentru utilizatorii casnici, care daca vor citi informatiile concrete de utilizare a acestuia, vor deveni experti in masurarea tensiunii arteriale. Tensiometrul este prevazut si cu un mecanism modern de oprire si de o para de umflare ergonomica cu supapa. Tensiometrul realizeaza o masurare foarte sigura si precisa, acesta fiind cel mai important aspect pentru pacienti sau pentru utilizatori.

Cu o greutate ce nu depaseste 450 de grame, usor de transportat oriunde, avand dimensiuni mici, setul contine manseta pentru circumferinta bratului intre 22 si 32 cm, o para cu supapa, un stetoscop si o geanta de pastrare. Este produs de compania Microlife in Elvetia, masoara cu precizia unui ceas elvetian tensiunea arteriala. Poate fi pastrat la temperaturi ce pot varia intre -20 si +70 de grade Celsius, poate functiona la temperaturi ce variaza intre 0 si 46 de grade Celsius si masoara de la 0 la 300 mmHG. Rezolutia de masurare este de 2 mmHG iar precizia este inalta, 3 mmHG intre 18 si 33 de grade Celsius si 6 mm HG intre 34 si 46 de grade Celsius. Pompeaza un volum de minim 200 cm cubi pana la presiunea de 300 mmHG, intre 4 si 10 secunde.


Tensiometrul mecanic impreuna cu celelalte dispozitive medicale sunt de un real folos atat in casa cat si in cabinet. Poate fi cumparat pentru a masura tensiunea unei rude sau a unui membru al familiei, dar si de catre un cadru medical care il foloseste in cabinetul sau, ori il poarta in geanta atunci cand merge in vizita la pacienti. Il poti folosi foarte usor, chiar si fara cunostinte medicale avansate, afiseaza datele cu o precizie extraordinara, stetoscopul poate fi folosit pentru a diagnostica alte afectiuni. Tensiometrul mecanic de la Microlife este solutia perfecta pentru prevenirea unui infarct, pentru ca toate masuratorile sunt precise si o valoare prea mare sau prea mica a tensiunii arteriale va pune cu siguranta semne de intrebare.

PRO
Puncte forte
•Pret foarte accesibil
•Precizie foarte mare
•Accesorii medicale incluse, plus borseta

CONTRA
Puncte slabe
•Este un produs traditional, care nu functioneaza pe baza de baterii si nu afiseaza datele pe un ecran digital
•Utilizatorul trebuie sa invete sa il foloseasca

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.