Acasă Televizoare

Televizoare

Daca ai ajuns pana aici inseamna ca te interesezi de un televizor bun. Stiu cat de important este sa alegi un televizor deoarece, nu il schimbi in fiecare zi, este o alegere pentru cativa ani. Pentru a nu arunca bani multi pentru unul te sfatuim sa iti faci un plan de achizitie. Cateva intrebari care te-ar ajuta in a lua o decizie buna sunt :

  • Il cumpar pentru dormitor sau living ?
  • Cate ore pe zi utilizez televizorul ?
  • Il cumpar pentru bucatarie ?

Daca ti-ai raspuns la aceste intrebari uite si raspunsurile noastre. Daca iti cumperi un televizor pentru dormitor cu o suprafata pana in 15mp iti recomandam sa alegi un televizor cu o diagonala cuprinsa intre 80 si 105 cm . De ce ? Un televizor ce depaseste aceasta dimensiune pentru marimea camerei nu il recomandam deoarece vei obosi ochii urmarind o imagine mare de la o distanta mica. Pentru sufragerii sau living-uri ce depasesc 20mp recomandam minim 105cm . Vei avea o imagine superba cand vei viziona un film , iar daca esti pasionat de filme online iti recomandam sa mergi pe tehnologiile noi aparute 4k – oled sau uhd.

Cate ore utilizezi televizorul?

Daca nu esti un fan infocat televizor nu iti recomandam sa iti iei ultimele modele de TV-uri. Iti poti cumpara linistit un televizor mediu calitate / pret . Cel mai important este sa nu iti cumperi cele mai noi tehnologii deoarece pretul mi se pare destul de mare. Acum depinde si ce buget ai ! :)

Pentru bucatarie recomandam televizoarele mici, sunt multe persoane care pun TV-uri cu diagonala de 80CM in bucatarii de 12MP . Nu cred ca se merita, si nu stiu cat timp acorzi tu sa stai la TV si sa mananci in acelasi timp. Parerea mea este sa nu cumperi TV in bucatarie :) dar, este doar parerea mea.

Asadar de oriunde ai cumpara televizorul : eMag sau Altex tine cont de aceste sfaturi si citeste si articolele de mai jos.