Smartwatch GT08 GOLD

Smartwatch-urile au devenit accesorii nelipsite din garderoba doamnelor si a domnilor. In ziua de azi, in societatea moderna contemporana, oamenii pun mare accent pe felul in care arata si pe gadgeturile pe care le poarta si la care apeleaza ori de cate ori au o nedumerire, o problema si nu numai. Unul din cele mai performante si accesibile ca si pret ceasuri smart este modelul GT808 Gold, cu conexiune Bluetooth, ecran touchscreen de 1.54 inchi, un procesor dual core si 128 MB de RAM.

Din aceasta scurta descriere iti poti da seama ce dispozitiv foarte performant este descris. Insa nu e suficient ca gadgetul sa fie performant ci trebuie sa fie si usor utilizat. Ceasul se porneste si se opreste simplu din butonul ON/OFF, iar cu ajutorul aplicatiei instalate pe telefon, se poate sincroniza ceasul cu telefonul sau se poate introduce o cartela SIM direct in ceas pentru ca mai apoi sa fie efectuate apeluri direct din ceas. Oricat de ciudat ar fi sunat aceasta operatiune cu cativa ani in urma, acum poti vorbi cu un interlocutor direct de pe ceas.


Ceasul este realizat din silicon si din plastic, materiale de buna calitate cu un aspect modern. Cardul de memorie nu este inclus insa specialistii iti recomanda utilizarea cardurilor de clasa 10 si nu cardurile din reteaua DigiMobil. Sunt incluse in pachet cablul micro USB si incarcatorul. Produsul este compatibil cu gadgeturi cu sistem de operare Android si iOS si iti ofera unele functii foarte importante cum ar fi pedometrul pentru monitorizarea pasilor efectuati, fuctia de gasire a dispozitivului dar si de monitorizare a somnului. Agenda ceasului poate contine pana la 500 de contacte pentru a putea tine legatura cu cei dragi chiar si fara a scoate telefonul mobil din buzunar sau din geanta. Ceasul iti permite sa cronometrezi anumite performante ale tale, sa verifici agenda, sa asculti muzica si sa pui alarma sa sune la o anumita ora. Cu alte cuvinte, smartwatch-ul este fara doar si poate unul din cele mai bune dispozitive pe care le poti gasi pe piata la momentul actual, pentru un pret rezonabil, nu unul pentru care ai nevoie de un credit de cateva mii de lei.

In concluzie, ceasul Smartwatch GT08 Gold merita toata atentia ta. Este un gadget pe care o data achizitionat il vei folosi in mod intens o perioada indelungata, un dispozitiv care te tine conectat cu cei din jur, care iti permite sa navighezi online si sa fii conectat la tot ceea ce se intampla pe telefonul tau fara a-ti pierde atentia si concentrarea. Cu un aspect elegant si functii performante, ceasul smart GT08 Gold iti va fi un prieten de nadejde si atunci cand va trebui sa participi la intruniri fara sa intarzii dar si atunci cand efectiv nu ai timp sau posibilitatea sa raspunzi la telefon.

PRO
Puncte forte
•Design elegant
•Posibilitate inserare SIM
•Memorie RAM mare

CONTRA
Puncte slabe
•Nu este rezistant la apa si praf
•Nu are conexiune Wi-Fi
•Nu dispune de facilitatea infrarosu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.