Smartwatch E-Boda Smart Time 100

Cu greu mai poti gasi pe piata un produs bun si ieftin. In general, tot ceea ce este ieftin este si de slaba calitate. Sunt insa reprezentanti ai unor companii mari, de succes, care stiu cat de important este pentru oameni sa nu se simta pacaliti, sa aiba sentimentul ca producatorilor chiar le pasa de interesele lor si sa se straduiasca sa le ofere tot ceea ce au mai bun. Cei de la E-Boda se straduiesc sa tina cont de cerintele si de preferintele clientilor precum si de situatia lor financiara si vin in sprijinul acestora cu ceasuri smart eficiente, performante si foarte ieftine. Poate costa cateva zeci de lei un astfel de ceas, asa cum este cazul si produsului Smart Time 100 de culoare neagra.

Un ceas inteligent care costa atat de putin trebuie sa aiba foarte multe lacune in functionare, ar putea spune cei mai sceptici dintre cumparatori. Insa lucrurile nu stau chiar asa. Exista si telefoane performante, adaptate cerintelor clientilor, care nu costa o mica avere. Spre exemplu, acest telefon care permite accesul la agenda telefonica, permite apelarea telefonica, acces la notificari si la mesaje, precum si la istoricul apelurilor, este instrumentul ideal pentru a sta la curent cu toate noutatile. Ceasul inteligent poate realiza chiar ci capturi foto de la distanta pentru ca are o camera destul de performanta cu care se pot face poze frumoase. Functia pedometru numara pasii si activitatea fizica din timpul zilei iar functia calendar permite stabilirea intalnirilor si evenimentelor fara a intarzia sau a uita niciodata de ele.


In pachet vei gasi pe langa ceas si un cablu USB, un manual de utilizare si un certificat de garantie. Este un ceas dedicat atat femeilor cat si barbatilor, un produs unisex care merge mai mult la tinutele casual si este compatibil cu sistemele de operare Android si iOS. In ceea ce priveste specificatiile tehnice ale acestui dispozitiv, display-ul este digital, de tip LCD de 1.44 inchi, tip patrat, suficient de mare si de placut pentru a oferi utilizatorului toate informatiile necesare fara a fi nevoit sa se ajute de ochelari.

Are un procesor single core cu o frecventa de 360MHz si o capacitate a memoriei RAM de 32 MB, iar cu aplicatia recomandata in manual poti face tot ce iti doresti – poti citi SMS, mesaje Facebook, e-mailuri, poti vedea cine te suna si poti initia apeluri. Difuzorul este de buna calitate iar calitatea sunetului nu lasa de dorit. Poti tine ceasul aproape de gura in timpul convorbirii sau mai departe, interlocutorul oricum te va auzi. Ceasul iti va sincroniza agenda telefonica si iti va permite sa faci cautari in acest sens. Poti primi si mesaje Whatsapp si e-mailuri la care chiar ai posibilitatea de a raspunde.

Cu alte cuvinte, ceasul inteligent E-Boda smartwatch este o investitiede lunga durata pe care nu o vei regreta.

PRO
Puncte forte
•Design modern
•Pret foarte mic
•Materiale de calitate

CONTRA
Puncte slabe
•Meniu greoi

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.