Electrocasnicele sunt gandite si create pentru a ne face mai usoare activitatile de zi cu zi. In acest caz, o masina de spalat vase nu mai este un moft, ci este o necesitate. Spalatul vaselor este o activitate extrem de costisitoare din punct de vedere al timpului, insa acest lucru poate fi acum usor schimbat.

O masina de spalat vase, cu un raport calitate pret accesibil, cum este cea de la Hotpoint LSTF 7B019 EU este ideala in orice locuinta.

Masina de spalat vase Hotpoint LSTF 7B019 EU- DESCRIERE

Masina de spalat vase de la Hotpoint, model LSTF 7B019EU este o masina moderna, dar gandita intr-un stil clasic, de culoare alba, complet incorporabila si ideala pentru orice bucatarie.

Acest model este dotat cu 7 programe de spalare si are o capacitate de 10 seturi. Masina are incarcare frontala, permitand accesul usor la ea. Butoanele sunt pozitionate in partea superioara si sunt usor de accesat.

Capacitatea acesteia de a fi complet incorporabila este ideala pentru orice bucatarie, indiferent de spatiul de care beneficiati sau de modul in care vreti sa amenajati.

In general, electrocasnicele de la Hotpoint, cum este si aceasta masina de spalat indeplinesc cele mai inalte standarde de eficienta, garantand o performanta excelenta si nivelui cat mai reduse de consum, atat de energie cat si de apa.

Masina de spalat vase Hotpoint LSTF 7B019 EU- SPECIFICATII TEHNICE

Masina de spalat vase de la Hotpoint, disponibila in acest model, se incadreaza in clasa energetica A+, iar clasa eficienta de uscare si clasa eficienta de spalare sunt de nivel A. Controlul masinii este de tip mecanic si aceasta ofera un numar de 7 programe si are o capacitate de spalare de 10 seturi.

La categoria programelor, masina de spalat vase de la Hotpoint beneficiaza de un program normal, care ofera o spalare eficienta a vaselor cu un nivel de murdarie mediu si are un consum minim de energie electrica si apa. De asemenea, masina este prevazuta cu un program intensiv si un program rapid, in functie de nevoile tale si mai ales de gradul de murdarie al vaselor. Programul Bio Eco, Delicate, Express si Inmuiere sunt si ele de un real folos, atunci cand ai de exemplu de spalat mai putin, si nu acoperi toata capacitatea masinii sau atunci cand vesela pe care trebuie sa o speli are un grad mai ridicat de murdarie sau este confectionata din materiale sensibilire, precum sticla si portelanul si este nevoie de o atentie si o precautie deosebita.

Dotata cu 2 senzori pentru nivelul de temperatura, masina dispune de asemenea si de un indicator luminos de presiune la clatire si de un element de incalzire ascuns. Pe panoul de control, masina are disponibila programarea intarziata si un indicator ce afiseaza nivelul de sare.

La nivelul consumului, masina de spalat vase consuma un nivel de 0,83 kw pe un ciclu de spalare si 10 litri de apa, tot la un ciclu de spalare. Masina este prevazuta si cu un compartiment pentru sare, ca accesoriu. Dimensiunile masinii sunt de 82 x 44,5 x 55 cm si este usor incorporabila in orice spatiu.

Masina de spalat vase Hotpoint LSTF 7B019 EU- CONCLUZII

Pro:

–          Un numar de 7 programe.

–          Capacitate de spalare de 10 seturi.

–          Complet incorporabila.

Contra:

–          Consum mare de energie si apa.

–          Model clasic, de culoare alba

–          Nivel de tehnologie scazut.

In concluzie, masina de spalat vase de la HotPoint este o achizitie potrivita pentru nevoile oricarei locuinte. Achizitionarea unui astfel de produs este o investite ce reprezinta un raport calitate-pret bun pentru piata electrocasnicelor.

De unde poate fi cumparata:

eMag – 1299.99 lei – Pret redus cu 500 lei – 

evoMAG – 1299 lei – 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.