Atunci cand ne alegem o masina de spalat, poate parea simplu la inceput. Insa, odata ce incepi sa cercetezi piata si sa iti analizezi optiunile vei observa ca poti sa alegi dintr-o paleta foarte larga. Tot ce trebuie sa faci este sa tii cont de nevoile tale. Masina de spalat rufe Slim Indesit IWSE61251CECO este una dintre optiunile care iti poate oferi tot ceea ce cauti. Este o masina la un pret bun, are o clasa de energie buna si este potrivita si pentru spatiile mai mici.

Indesit IWSE61251CECO – Descriere

img247351_18092012153038_0_450x450_tlm8

Daca nu ai suficient spatiu pentru masina de spalat, dar nu iti doresti sa optezi pentru una cu incarcare verticala, acest model de la Indesit se incadreaza in toate cerintele tale. Cu un design simplu si cu un LCD foarte usor de urmarit, masina poate fi foarte usor setata, oferindu-ti toate informatiile de care ai nevoie cu privire la programele de spalare.

Dotata cu optiunea EcoTime, masina este foarte utila chiar si atunci cand aveti mai putine rufe de spalat. De exemplu, nu trebuie sa mai asteptati sa adunati rufe pentru o sarcina completa, ci o puteti folosi cand aveti nevoie, economisind chiar si apa si energie. Puteti spala o sarcina mai mica de rufe de exemplu de 3kg, intr-un interval de timp de 3 ori mai scurt si consumand cu 40% mai putin. Aceasta functie face ca masina sa fie foarte utila de exemplu pentru o persoana ce locuieste singura.

Acest model de la Indesit are 16 programe de spalare dintre care poti alege. Programele acopera toate nevoile pe care le ai, fiind cele cunoscute aproximativ de toata lumea. Masina este dotata si cu programe speciale printre acestea, cum ar fi, programul de spalare pentru denim, cel care nu afecteaza culorile vii ale blugilor dumneavoastra si ii spala si ii usuca perfect. De asemenea, programele Sport Intensiv, Sport Delicat si Special Shoes sunt special gandite pentru protectia echipamentului dumneavoastra sport.

Indesit IWSE61251CECO – Specificatii tehnice

Masina este Slim si are dimensiuni reduse cuprinse intre 85 x 59.5 x 42 cm. Cuva este construita din poliplex, iar tamburul din inox, fapt ce ii ofera rezistenta. Acest model este disponibila doar in culoarea alb, clasica pentru majoritatea masinilor de spalat.

Acest model de la Indesit este prevazut cu incarcare frontala, fiind mai usor de utilizat decat unul cu incarcare verticala, dar totusi potrivit pentru spatiile mici. Masina poate ajunge pana la 1000 de rotatii pe minut, avand o capacitate de incarcare de 5 kg.

Clasa energetica este A+, fiind una foarte eficienta, ce va va oferi un consum redus de energie, adica cheltuieli mai putine. Masina are sistem de protectie impotriva inundatiilor, sistem de reglare a consumului si de asemenea, posibilitatea de programare intarziata. Cu ajutorul acestei ultime functii, cu optiunea Delay Timer putem alege cand vrem sa porneasca masina, aceasta spaland singura la ora programata.

Concluzii:

Pro:

  • Raport bun calitate pret
  • Slim
  • Capacitate de 5 kg

Contra:

– numar mic de programe

– culoarea clasica

– consumul de energie.

De unde poate fi cumparata:

evoMAG – 1099.99 lei – Verifica disponibilitatea

eMag – 1276.45 lei – Verifica disponibilitatea

DISTRIBUIȚI