Electrolux EWS1276CI este o masina de spalat rufe slim, ce poate fi amplasata cu usurinta in locurile mai inguste. Caracteristica slim nu inseamna si o cantitate de rufe mai scazuta. Capacitatea de spalare de 6 kg este suficienta pentru orice familie mica / medie.

Aceasta masina de spalata este perfecta pentru spatiile inguste. Sa zicem ca nu aveti loc destul in baie, si doriti sa o montati pe hol, insa holul este ingust. Aici se vede utilitatea unei astfel de masini. Sau, nu doriti sa ocupati prea mult spatiu in baie. Iarasi, o masina slim este cea mai buna alegere si in aceasta situatie. Latimea si lungimea sunt cele normale pentru o masina de spalat rufe, 59.5 cm si 85 cm, insa adancimea este diferita, 37.7 cm in cazul de fata.

Vezi specificatiile complete

Capacitatea de incarcare este rezonabila pentru aceste dimensiuni. Totusi, ceea ce o departajeaza de alte modele slim sunt tehnologiile integrate si clasa energetica A+++.

Ce ne-a placut in materie de tehnologie:

  • Programarea spalarii, va permite sa programati ora de inceput a ciclului de spalare. Este utila pentru persoanele care nu doresc sa auda zgomotul produs de masina de spalat in timp ce sunt acasa. In felul acesta puteti programa ca spalarea sa se desfasoare doar atunci cand sunteti plecati de acasa.
  • Sistemul inteligent Optisense, care ajusteaza ciclul de spalare in functie de incarcatura de rufe. Astfel veti economisi apa si curent, iar rufele nu vor fi spalate mai multe decat este nevoie.
  • Certificarea Woolmark, care garanteaza ca aceasta masina este perfecta pentru spalatul hainelor din lana. Cu alte cuvinte, hainele din lana vor fi spalate cu o atentie deosebita, pentru a fi pastrate mai multa vreme ca noi.
  • Sistemele de siguranta. Dispune de sisteme de siguranta impotriva copiilor si impotriva inundatiilor. Tastele pot fi blocate pentru a preveni orice apasare nedorita. Iar in cazul in care exista pierderi de apa Electrolux EWS1276CI opreste in mod automat alimentarea cu apa pentru a preveni inundatiile.
  • Motorul Inverter, un motor silentios, cu un consum redus de energie, care vine cu o garantie de 10 ani.

Per total Electrolux EWS1276CI este o masina de spalat economica. Consumul de curent la un ciclu de spalare normal ajunge la 0.7 kW, ceea ce o incadreaza in clasa energetica A+++. Iar consumul de apa ajunge la 27 litri pentru un ciclu de spalare.

Concluzii

Viteza de centrifugare, de 1200 rpm, clasa energetica, tehnologiile si caracteristica slim, fac din EWS1276CI o alternativa demna de luat in calcul. In momentul de fata poate fi cumparata cu 450 de lei reducere, asa ca iata un motiv in plus.

Vezi pretul actualizat

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.