Plita incorporabila este una dintre cele mai importante electrocasnice dintr-o bucatarie. Dar oare ce sa alegi, una pe gaz, sau una electrica? De ce nu amadoua? Electrolux EGE6172NOK ofera doua ochiuri pe gaz si doua ochiuri electrice. Cunoastem cu totii problemele care inca apar in sistemul nostru de furnizare. Daca exista o pana de curent, te poti folosi de ochiurile pe gaz. Daca ai o pana de gaz, atunci folosesti ochiurile electrice.

res_cf0fdaa98ea86bc6ac6386f53dd0b326_450x450_o0bc

Si in plus, haideti sa recunoastem ca arata foarte bine. Designul general si contrastul dintre culori o fac sa se potriveasca in orice bucatarie, cu orice paleta cromatica.

Suprafata acesteia este facuta dintr-un material ceramic care poate fi curatat foarte usor, cu doar o simpla stergere. Este o metoda confortabila si usoara. Trebuie avut totusi grija sa nu o zgariati. Nu folositi materiale abrazive pentru curatare deoarece riscati sa o zgariati cu destul de multa usurinta. Din fericire suprafata este rezistenta la socuri mecanice. Nu trebuie sa va fie frica ca sunteti „prea duri” atunci cand puneti oalele la foc. Plita este confectionata dintr-un material ceramic rezistent care va face fata la orice provocare.

Butoanele de comanda regleaza atat tempetarura cat si aprinderea. Ca o metoda de siguranta si preventie pentru copii, butoanele trebuiesc rotite si apasate pentru a porni flacara. Apasarea trebuie mentinuta o perioada scurta de timp (1-2 secunde) pentru ca flacara sa ramana aprinsa, altfel se va stinge. O alta masura de siguranta incorporata este si detectia Aprinderii. Daca flacara se stinge in mod accidental in timpul functionarii, atunci alimentarea cu gaz este oprita pentru a preveni aparitia accidentelor.

Suporturile din fonta ale arzatoarelor pe gaz sunt solide, de calitate si pot fi curatate cu usurinta atunci cand este necesar.

Puterea maxima a lui Electrolux EGE6172NOK este de 4600W, iar in ceea ce priveste puterea ochiurilor electrice acestea sunt unul de 1200W (145 mm) si unul de 1800W (180 mm).

Per total este o plita incorporabila care merita cumparata. Este eleganta, se va potrivi in orice bucatarie, insa are si cateva minusuri:

  • Nu are indicator de functionare pentru ochiurile electrice;
  • Nu are indicator de caldura reziduala, prin urmare trebuie sa aveti grija sa nu va atingeti dupa ce luati mancarea de pe foc.

Electrolux EGE6172NOK – De unde o puteti cumpara:

eMag – 1049.9 – Pret redus cu 22% – 

Badabum – 1259.39 lei – 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.