Combina frigorifica este o parte foarte importanta a oricarei bucatarii. De cate ori o deschidem intr-o zi, nu ne gandim niciodata cum ar fi, daca ea nu ar exista acolo? Combina frigorifica Goerenje RK6191AW, oferita de producatorul sloven Goerenje, este ideala pentru orice bucatarie, fiind bine organizata in interior, avand un numar mediu de functii, si nu in ultimul rand, avand si un pret rezonabil pentru orice buzunar.

Combina frigorifica Gorenje RK6191AW -Descriere

Structurata in partea de sus cu frigider si jos avand congelatorul, combina de la Gorenje este spatioasa in interior si foarte bine organizata. Are o capacitate de 225 litri si are patru rafturi mari de sticla, foarte rezistente. De asemenea, aceasta are un raft special pentru sticle, un sertar CrispZone si trei rafturi pe usa frigiderului. Congelatorul are o capacitate de 97 de litri si este impartit in 3 sertare, unul dintre ele fiind mai mare, SpaceBox. Combina are iluminare LED pe tavan.

gorenje-rk6191aw

Functia Slotin, va permite sa ampalasati frigiderul oriunde doriti sau aveti spatiul necesar. Datorita acestei tehnologii puteti acum sa lipiti frigiderul de perete sau de alte aparate electrocasnice. Usile frigiderului se deschid in unghi drept chiar si in aceste situatii, iar dumneavoastra puteti sa deschideti usa si sa umblati cu usurinta pe rafturi si in sertare.

Tehnologia Frostless cu care este dotata combina de la Goerenje, reduce formarea de gheata si dezghetarea manuala cu pana la 50%, ceea ce inseamna ca prin aceasta optiune, dumneavoastra veti putea economisi timp, dar si energie.

Sertarul CrispZone este special dedicat pentru depozitarea fructelor si a legumelor, fiind prevazut cu humiditycontrol. Cu ajutorul acesuia, puteti sa setati singur nivelul de umiditate din interiorul sertarului si sa va pastrati fructele si legumele proaspete, sanatoase si hranitoare pentru o perioada mult mai lunga de timp decat cea obisnuita.

De asemenea, congelatorul va ofera posibilitatea sa depozitati alimente foarte mari in sertarul XXL Spacebok. Racoriti vara cel mai mare pepene de care sa va puteti bucura impreuna cu toata familia!

Combina frigorifica Gorenje RK6191AW – Specificatii Tehnice

Acest model de la Goerenje are clasa de eficienta energetica A+, avand un consum energetic de 296kwh/ an. Deschiderea combinei este standard pe partea dreapta, usile sunt reversibile, iar aceasta este disponibila doar in culoarea alba. Dimensiunile sunt de 60 x 185 x 64 cm, iar combina este dotata cu 4 rafturi de frigider si 3 sertare de congelator.

Sistemul de dezghetare este automat atat pentru frigider, cat si pentru congelator. Combina este dotata cu compartiment special de legume- fructe, dispune de suport pentru sticle, suport pentru oua si tavita pentru gheata.

Combina are un singur compresor, iar sistemul de racire este static. Are o greutate de 73 de kg si atinge un nivel de zgomot de aproximativ 40db. Fara curent, combina are o autonomie de 30 de ore pentru a va asigura ca alimentele dumneavoastra sunt in siguranta si nu se vor altera.

Concluzii:

Pro:
– Dezghetare automata
– Spatiu bine organizat
– Iluminare cu LED

Contra:
– Tehnologii medii
– 1 compresor
– Culoarea alba.

De unde poate fi cumparata:

eMag – 1179.99 lei – Pret redus cu 520 lei – Verifica pretul si dosponibilitatea

Badabum – 1454.28 lei – Verifica pretul si dosponibilitatea

DISTRIBUIȚI