Pro:

  • Putere de absorbtie ridicata;
  • Poate aspira resturi de sticla, fier sau chiar si apa;
  • Pretul destul de mic pentru un aparat professional

Contra:

  • Dimensiunea nu il face pretabil pentru un aspirator de apartament
  • Cablul de alimentare scurt

Ghibli & Whirbel Power WD 50P – Caracteristici:

Greutate: 12.5 kg

Dimensiuni (L x l x H mm): 525 x 495 x 825

Culoare: Gri / Galben

Lungime cablu (m): 7.5

Lungime tub + furtun (m): 3.5

Nivel zgomot: 62 dB

Aspirator Ghibli & Whirbel Power WD 50P – Descriere

Power WD 50P este un aspirator profesional, de mari dimensiuni si cu o putere de absorbtie ridicata, ideal pentru birouri, restaurante, sau firme de curatenie. Este un aspirator cu un motor de ultima generatie, cu un consum scazut de energie, dar care ofera o putere ridicata. Asigura un raport ridicat performanta/consum datorita acestei puteri de aspiratie ridicate care se preteaza inclusiv pentru aspirarea deseurilor de metal sau sticla.

Aspiratorul WD 50P vine dotat cu doua tipuri de filtre: unul textil, pentru aspirarea prafului su un filtru de nylon (dotat cu flotor) pentru aspirarea lichidelor. Flotorul are rol si de protectie a motorului in caz de aspirare excesiva a lichidelor.

Cuva, de mari dimensiuni, este fabricata din ABS si este rezistenta la socuri mecanice. Incusiv motorul este protejat de accidente prin mai multe garnituri care au rol atat de protectie impotriva umezelii, cat si de atenuare a socurilor. Dimensiunea aspiratorului este normala pentru un aspirator profesional, gandit si creat pentru a fi folosit pe o suprafata cat mai mare. Din pacate cablul este singurul impediment aici, el avand o lungime de doar 7.5 metrii.

Din fericire furtunul, impreuna cu tubul de aspirare, cresc raza de actiunea pana la 11 metrii. Furtunul este destul de flexibil pentru a nu fi greu de utilizat si, in acelasi timp, destul de rigid pentru a nu se strica usor. Tubul cromat are o forma ergonomica de ‘S’, pentru a va permite sa ajungeti si in locurile mai putin accesibile.

Aspirator Ghibli & Whirbel Power WD 50P – Concluzie

Pentru cei care au nevoie de un aspirator fiabil, care sa poate face fata la o zi intreaga de aspirare si care sa poata absorbi inclusiv resturi mai grele, Ghibli & Whirbel Power WD 50P este aspiratorul ideal. Pretul sau este sub media de 1900 lei a unui aspirator profesional.

Poate fi cumparat de pe eMAG – Vezi produsul aici

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.