Aspiratorul este poate unul dintre cele mai folosite aparate electrocasnice din interiorul unei locuinte si nu numai! Tocmai de aceea trebuie sa stim sa alegem un aspirator care sa corespunda nevoilor noastre, sa ne ofere performanta si energia de curatare de care avem nevoie. Un candidat bun la acest post, este cu siguranta aspiratoul cu sac Electrolux ZSPREACH.

Aspirator cu sac Electrolux ZSPREACH – Descriere

electrolux-zspreach

Acest tip de aspirator cu sac, poate parea unul obisnuit, insa nu este asa. Cu fir de alimentarea la reteaua de curent si cu tipul de aspirare uscata, modelul de la Electrolux este ideal pentru orice locuinta.

Stim cu totii ca atunci cand auzi de aspirator, deja parca incepi sa auzi si galagia pe care acesta o face in timp ce curata. Acest model de la Electrolux vine cu o aspirare silentioasa,fiind unul SilentPerformer, ce face posibila aspirarea fara zgomot. Respectandu-va linistea, motorul aspiratorului este prevazut cu un nivel de sunet optimizat si cu o noua duza DustPro, extrem de silentioasa.

Greu de crezut, insa acest aspirator este ideal pentru locurile stramte din casa. Rotile mici ale acestuia sunt ideale pentru curatatea locurilor greu de accesat si in jurul tuturor obiectelor mici din casa. Aceasta tehnologie 360 Motion Technology este una dintre cele mai mari avantaje ale modelului cu sac Electrolux ZSPREACH.

Sistemul Multi Room al aspiratorului va permite o curatenie completa a casei, dintr-o singura miscare, fara probleme. Fiind prevazut cu o raza de actiune de 12 m, nu va mai fi nevoie sa bagati si sa scoateti aspiratorul din priza de fiecare data cand va mutati in alta camera. Acest sistem va ofera relaxarea si usurinta de care aveti atata nevoie atunci cand trebuie sa faceti curatenie in toata casa!

 Aspirator cu sac Electrolux ZSPREACH – Specificatii Tehnice

Cu o greutate de aproximativ 6,5 kg, aspiratorul este foarte usor de manevrat. De asemenea, dotat cu tub telescopic de inox, veti putea sa ajustati lungimea tubului pentru a va fi cat mai comod. Filtrul Clean Air Filtration este unul de tip igienic, ideal pentru persoanele sensibile la alergenii din locuinta. Filtrul motorului este standard, iar filtrul de evacuare este lavabil, fiind usor de intretinut.

Dimensiunea sacului este de 3,5 l, iar indicatorul de umplere al sacului este de tip mecanic. Sacul este unul de performanta de lunga durata, ceea ce va garanteaza o utilizare a acestuia fara griji. Puterea maxima a motorului este de 700w, iar nivelul de zgomot atinge maxim 72 db. Aceste doua specificatii, va ofera putere pentru o curatire impecabila a suprafetelor din locuinta, dar, fara deranj, adica cu un nivel scazut de zgomot pentru dumneavoastra si cei din jur. De asemenea, tot referitor la acestea, regulatorul de putere este ideal pentru ca dumneavoastra sa va puteti curata mochetele si covoarele la capacitate maxima, iar prin reglarea ajustabila a puterii, totodata sa va curatati foarte delicat perdelele si alte obiecte sensibile din casa.

Concluzii

In concluzie, la un pret avantajos, aspiratorul poate oferi o serie considerabila de avantaje:

  • Motor silentios
  • Putere mare de curatare
  • Consum redus de energie.
  • Filtru lavabil

Dar, ca orice produs, acesta aduna si cateva puncte negative:

  • Dotat cu sac;
  • Aspirare uscata.

Poate fi cumparat de pe:

eMag – 599.99 lei – 

Badabum – 603.40 lei – 

DISTRIBUIȚI