Fie ca ai nevoie sa te racoresti in zilele insorite de vara sau sa te bucuri de caldura caminului tau in mijlocul iernii, instalarea unui aparat de aer conditionat este decizia corecta. In functie de spatiul in care ai nevoie de acest aparat electrocasnic, poate fi foarte simplu sa alegi. Pentru a obtine un raport calitate-pret asa cum iti doresti, Aparatul de aer conditionat Osaka Nordic Inverter OHW12LT merita luat in considerare!

Aparat de aer conditionat Osaka Nordic Inverter OHW12LT- Descriere

osaka-nordic-inverter-ohe12lt

Acest aparat este unul cu un design cu linii moderne, de culoare alb, usor de integrat in orice incapere a locuintei tale. Sistemul cu care este prevazut apartul celor de la Osaka Nordic este un inverter de tip split de perete, ce va ofera o functionare optima atat a functiei de incalzire cat si de racire.

Aparatul este prevazut cu un sistem de auto-curatare, adica schimbatorul va fi uscat imediat dupa oprirea funcionarii pentru a reduce semnificativ mirosurile, dar si necesitatea unei curatari foarte dese a aparatului. De asemenea, acest sistem nu permite dezvoltarea bacteriilor si a mucegaiului, ceea ce iti va garanta un aer sanatos si usor de respirat.

Controlul temperaturii aparatului se face foarte usor cu ajutorul mini senzorului din telecomanda, I Fell. Acesta transmite nivelul temperaturii din jurul ei catre unitatea interioara, pentru a-ti garanta temperatura de care ai nevoie in incapere, fara prea mult efort din partea ta.

Prin sistemul de racire turbo, intr-un timp foarte scurt, aparatul poate atinge la temperatura pre-setata. De asemenea, daca suferiti o pana de curent, functia de Auto-restart, va permite aparatului sa reporneasca si sa functioneze conform ultimelor tale setari, chiar daca acest lucru se intampla in timp ce dumneavoastra nu sunteti prin preajma.

Aparat de aer conditionat Osaka Nordic Inverter OHW12LT- Specificatii Tehnice

Consumul de energie al aparatului de aer conditionat se incadreaza in clasa A++ pentru racire si A+ pentru incalzire, ceea ce va aduce o factura foarte mica la energie electrica, atunci cand aveti nevoie sa porniti aerul conditionat. De asemenea, tehnologia inteligenta integrata in echipamentele celor de la Osaka, permite aparatului sa intre in modul de economisire a energiei de pana la 80%, atunci cand este in modul de asteptare Ventilatorul are un numar de 3 trepte, avand un numar semnficativ de functii: ventilare, incalzire, dezghetare automata, auto restart, dezumidificare, timer, sleep mode si modul auto.

Aparatul nu vine cu un kit de instalare inclus si nu are un montaj standard inclus. Unitatea interioara poate detecta si semnala orice pierdere de freon suferita de aparat, crescand astfel foarte mult durata de viata a aparatului. De asemenea aparatul are doua directii de refulare a aerului, in functie de modul in care este folosit, pentru racire sau incalizre.

Concluzii:

Pro:
– Consum de energie redus
– Numar mare de functii
– Incalzire si racire

Contra:
– Culoarea clasica, alb
– Greutatea
– Nu are kit de instalare inclus

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.