Acasă Masina de Spalat

Masina de Spalat

Te-ai saturat de vechea masina de spalat si vrei sa o schimbi ? Ai ajuns unde trebuie ! Am incercat in aceasta categorie sa atingem toate subiectele interesante despre masinile de spalat in functie de categorie. Masini de spalat ieftine, masini de spalat in functie de brand, motor, programe si tot asa. O sa citesti mai jos in articolele noastre tot ce te intereseaza.

Stim cat de importanta este o masina de spalat pentru acasa, si eu folosesc una, deci m-am documentat foarte bine inainte sa o aleg, si cu toate acestea nu sunt multumit de alegerea facuta. Era foarte bine daca tineam cont ca unele masini de spalat acum au si functia de uscator de rufe. Dar, asta este, urmatoarea sigur v-a avea aceasta functie.

Cel mai important lucru de tinut cont este, numarul de membri din familie, pentru ca aici va trebui sa tinem cont de dimensiunea cuvei si capacitatea de incarcare. Daca familia este compusa din 3 membri nu cred ca vreodata poti baga 9 KG de haine la spalat. Deci ? Aceasta implica un cost in plus !

Foarte important ! Numarul de programe de spalare este si el important, sunt multe masini care oferta doar spalarile de baza , spalare la 30 de grade, spalare manuala, spalare lana si tot asa. Daca , credeti ca aveti haine din diferite materiale si doriti sa le spalati cum trebuie, incercati sa alegeti masina de spalat cu cele mai multe programe.

Numarul de rotatii de centrifugare este si el important,  cu cat numarul de rotatii este mai mare, cu atat hainele dumneavoastra vor fi stoarse mai bine.

Vreti ca masina de spalat sa aibe program rapid ? Nu uitati sa vedeti si acest lucru in momentul in care cumparati una !

Iar cel mai important lucru este ca masina de spalat sa aibe o clasa energetica aproape de A+++ .

Va dorim parcurgere placuta in articolele ce le vom publica mai jos !