Cu toate ca nu sunt o noutate, masinile de spalat vase nu reprezinta cea mai frecventa alegere a cumparatorilor de la noi din tara. Atunci cand programul incarcat nu iti mai ofera timp suficient pentru a petrece cu familia, sau pentru propria relaxare, orice mic ajutor in bucatarie este binevenit. Iar unul dintre cele mai bune ajutoare in bucatarie este si masina de spalat vase. Electrolux ASL4200LO este perfecta pentru orice familie deoarece ofera garantia unui produs de calitate, care vine cu un pret extremde accesibil. In plus, este o masina de spalat slim, asa ca nu va ocupa nici foarte mult spatiu in mobila.

Primele lucruri care se remarca la Electrolux ASL4200LO sunt dimensiunile reduse si capacitatea mare de spalare, care se va dovedi extrem de folositoare, in special dupa petreceri. In plus, programele sunt intuitive si adaptate perfect pentru o spalare eficienta la costuri reduse.

Electrolux ASL4200LO – Descriere

Designul este atractiv, facandu-se remarcate din prima calitatea materialelor de fabricatie. Intreaga carcasa este din inox, oferind un plus de incredere in calitatea deosebita a acestei masini de spalat.

Butoanele pentru programare se afla pe muchia superioara a usii, sunt usor accesibile, iar alegerea programului necesar se face intuitiv fara a fi nevoie de foarte multe cunostinte. Aveti la dispozitie 5 programe de spalare dintre care sa alegeti, dar despre acestea vom vorbi mai in detaliu putin mai tarziu.

Electrolux-ESL4200LO-6awe8r1jsker860i8kxrkdeuskzid0id73wzvhjhway

Este o masina de spalat vase potrivita pentru o familie de 4+ persoane, avand spatiu suficient pentru toata vesela si tacamurile de peste zi, dar si pentru cele care se pot aduna in cazul unei petreceri. Dimensiunile sale de 81.8 x 44.6 x 55 centimetri o fac sa fie o masina slim, care nu va ocupa mult spatiu, iar faptul ca este complet incorporabila inseamna ca o puteti masca in orice mobila de bucatarie fara a fi vizibila.

Pentru spalare dispuneti de doua cosuri (suporturi) cu spatii multifunctionale. Dispuneti de un suport pentru tacamuri, iar restul spatiilor pot fi folosite atat pentru farfurii, cat si pentru pahare. La fel ca la aproape oricare alta masina de spalat vase si la aceasta vei avea probleme daca doriti sa spalati o oala mai mare (15+ litri). Si, tot la fel, va trebui acordata o atentie deosebita modului in care incarcati masina. Daca apa nu reuseste sa ajunga peste tot, vei ramane cu vase nespalate.

res_8fc8fa9fe7327572b63b7d7127af5624_450x450_7p68

Electrolux ASL4200LO – Specificatii tehnice

Cele cinci programe de spalare sunt: Eco, Intensiv, Normal, QuickPlus si Pauza. Toate programele au un consum redusde apa si de energie electrica si pot fi folosite inclusiv pentru spalarea vaselor foarte murdare.

Electrolux ESL4200LO – De unde o puteti cumpara

eMag – 1049.99 lei – Pret redus cu 25% – 

Badabum – 1119.16 lei –

Masina Electrolux detin 5 programe speciale: Eco, Intensiv, Normal, QuickPlus si Clatire care pot fi utilizate pentru a spala eficient vasele murdare, toate avand un consum redus de apa si energie electrica. Programul Intensiv este potrivit oalelor si tavilor foarte murdare care au resturi de mancare lipite pe peretii din interior ai acestora.

res_5d8ff137eee46ae73eaa4b5e2803d645_450x450_8h8j

Eco. Este un program pentru vase cu un nivel mediu de murdarie, care spala la 50 grade C. Are o durata de 120 de minute, un consum de energie de 0.9 kWh si un consum de apa de 13 L

QuickPlus. Programul rapid, de doar 30 de minute este destinat vaselor cu un nivel scazut de murdarie. Spalarea se face la 65 grade C. Acest program nu usuca. Consumul de curent este de 0.8 kWh, iar cel de apa este de 8 litri.

Normal. Un program cu o durata de maxim 110 minute, pentru vase cu nivel mediu de murdarie. spalarea se face la o temperatura de 65 grade C, consumand 1.4 kWh si maxim 20 litri pe durata ciclul.

Intensiv. Un program recomandat vaselor cu un grad ridicat de murdarie, care va spala la o temperatura de 70 grade C si va consuma 1.7 kWh si 20 litri de apa.

Clatire. Dupa cum spune si numele, aceasta este singura functiune a acestui program. Se foloseste pentru o clatire suplimentare, dupa spalare, pentru a indeparta o parte din resturile de mancare inainte de spalare, sau pentru a indeparta praful de pe vasele si paharele care nu au mai fost folosite de multa vreme.

La fiecare spalare, sau clatire, vesela ta este un siguranta. Nu exista riscul sa se miste din cauza presiunii apei. totusi, va trebui sa ai grija la aranjarea si ordonarea acesteia in masina, pentru a obtine cele mai bune rezultate. Citisem undeva ca aranjarea vaselor in masina de spalat este un fel de „TETRIS – varianta pentru adulti”, dar pana nu o sa ai o masina de spalat vase nu vei putea sa imi dai dreptate.

Electrolux ESL4200LO – Concluzii

Este o masina de spalat vase ieftina, fiabila si economica, care se va dovedi un real ajutor in orice bucatarie. Capacitatea mare de incarcare si designul slim o fac sa fie un model dorit de foarte multe persoane.

Electrolux ESL4200LO – De unde o puteti cumpara

eMag – 1049.99 lei – Pret redus cu 25% – 

Badabum – 1119.16 lei –

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.