Masina de spalat rufe semiautomata Simbio SBWM60

In societatea moderna actuala, inca mai sunt localitati in care femeile spala manual, apa curenta nu exista, ci se alimenteaza de la fantani sau din diverse alte surse, iar spalatul este o adevarata corvoada, nu o treaba casnica ce se poate rezolva cu minim efort. Pentru doamnele care nu au posibilitatea de a conecta masina de spalat la o retea de apa curenta, dar si pentru cele care au aceasta posibilitate insa doresc o altfel de solutie pentru a asigura familiei haine curate, masina de spalat rufe semiautomata Simbio este solutia perfecta. Are o capacitate de incarcare de 6 kilograme in 2 cuve, este usor de utilizat, inca mult mai usor decat o masina de spalat automata.

Corpul din plastic face masina de spalat semiautomata sa fie foarte usoara, motorul de putere mare face spalarea sa fie `ca la carte`, rufele sa iasa imaculate. Baza este inchisa, astfel ca nivelul de zgomot este redus, curatarea este eficienta prin alimentarea cu apa, iar daca folosesti un detergent de rufe foarte bun, fie el lichid sau pudra, nu mai trebuie sa adaugi apa fierbinte pentru ca rezultatele sa fie intr-adevar multumitoare. Designul este atractiv, se incadreaza perfect intr-o baie cocheta dar nu numai, are o greutate mica, de 17 kilograme, deci poate fi transportata cu usurinta, mai ales pentru femeile care locuiesc in mediul rural si obisnuiesc sa scoata masina de spalat afara.

Incarcarea este verticala, asadar hainele sau lenjeriile de pat, prosoapele, sa incapa perfect in cuva, pana la 6 kilograme la o singura spalare poti introduce. Face destul de mult zgomot, aproape 72 de decibeli, deci va fi auzita cu usurinta din vecini. Hubloul se deschide pe partea superioara, panoul de comanda este mecanic, usor de folosit. Pretul este foarte bun in raport cu functiile pe care le are, desi nu are incalzire si pompa de evacuare, iar apa iese printr-un furtun de evacuare care este scurt. Viteza de stoarcere este destul de mare, iar in timpul acestei operatiuni masina vibreaza destul de puternic.


Per total, masina de spalat rufe semiautomata este potrivita pentru toate buzunarele, pentru clientii cu foarte putine pretentii dar si pentru cei care isi doresc rufe curate cu un consum minim de energie si de apa. In fond, tot ceea ce conteaza este ca hainele, lenjeria de pat, prosoapele, dar si alte articole sa arate si sa miroasa curat. Masina de spalat rufe nu este greu de folosit, din contra poate fi setata prin simpla invartire a unei rotite. Programele sunt simple, dureaza putin, nimic nu este prea complex in ceea ce priveste utilizarea acestui electrocasnic mai rudimentar, insa ideal pentru gospodinele care nu mai doresc sa spele la mana, insa nici nu au posibilitatea de a achizitiona o masina de spalat rufe mai performanta sau de a o racorda la o retea de apa.

Ieftina, usoara, cu un design atractiv, masina de spalat rufe Simbio se va dovedi o achizitie reusita din toate punctele de vedere!

PRO

Puncte forte
•Pret foarte mic, greutate redusa, usor de transportat
•Usor de utilizat
•Ajuta la economie de curent, apa si timp

CONTRA
Puncte slabe
•Foarte zgomotoasa, galagioasa atat la spalare cat si la stoarcere
•Evacuarea apei nu se face in cele mai bune conditii
•Este ideala pentru o familie alcatuita din putini membri

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.