Masina de spalat Miele WDB030

Cand spui Miele, spui performanta. O masina de spalat Miele nu poate fi decat o alegere potrivita pentru o familie, atat din punct de vedere al tehnologiei utilizate cat si al performantei rezultate. Masina de spalat Miele model WDB030 incadrata in clasa de eficienta energetica A+++ cu o capacitate de incarcare de 7 kilograme si 1400 de rotatii pe minut poate fi descrisa foarte simplu ca fiind cea mai buna masina de spalat de pe piata la momentul actual.

Cu un design foarte modern, masina de spalat Miele poate fi asezata suprapus, poate fi dispusa alaturat, glisarea se face spre interior, iar balamaua usii este asezata in dreapta. Incarcarea se face frontal, masina de spalat acceptand o cantitate impresionanta de haine. Viteza de centrifugare este suficient de mare, de 1400 de rotatii pe minut, insa masina de spalat Miele are si o functie fara centrifugare precum si una de intrerupere a clatirii.

In ceea ce priveste programele de spalare, aceasta masina iti va intruni toate cerintele si necesitatile, fie ca ai nevoie sa speli haine de bumbac, de lana, din materiale sintetice, fie ca trebuie sa le speli manual sau la o temperatura foarte scazuta. Masina de spalat Miele are program de spalare manuala, evacuare, clatire, pentru bumbac eco, program de inmuiere si chiar de clatire suplimentara, pentru cele mai pretentioase haine.


In ceea ce priveste alcatuirea masinii de spalat, aceasta este dotata cu un recipient apa cu sapun, un panou frontal emailat si contragreutati din fonta. In ceea ce priveste siguranta, vei beneficia de un sistem de blocare cu dod PIN, de o interfata optica si de un sistem Water Control. Incadrata in clasa de eficienta energetica A+++, are un consum anual de apa si de electricitate foarte mic. Incarcarea este frontala, capacitatea de incarcare fiind de 7 kilograme. Atinge un nivel maxim de 74 de decibeli la centrifugare, ceea ce inseamna ca nu este foarte silentioasa, insa numai la anumite programe.

Are 11 programe de spalare, cel mai rapid fiind de 20 de minute, iar indiferent de programul selectat, spala foarte bine, este usor de utilizat si foarte stabila. Hainele ies parfumate de fiecare data si uscate pana la 70%. Are o garantie destul de mare insa durata medie de utilizare depaseste 15 ani. Masina de spalat Miele are un pret destul de ridicat, insa merita din plin fiecare ban cheltuit. Scoate hainele imaculate, aproape uscate, aproape ca nu are rivel pe piata din tara, fiind un dispozitiv de calitate germana care funtioneaza intocmai precum un ceas elvetian.

Daca ai nevoie de o masina de spalat de top, care depaseste cu mult alte modele ale altor producatori, cu un motor de generatie noua, incredibil de silentios, cu un sistem de programare intuitiv atunci trebuie sa iti indrepti atentia catre acest produs nou si foarte performant.

In concluzie, o masina de spalat Miele nu poate fi decat o investitie reusita, cu performante pe masura pretului si cu pretul pe masura asteptarilor tale!

PRO
Puncte forte
•Silentiozitate, programe de spalare variate, capacitate mare cuva
•Design placut, materiale excelente
•Garantie mare, rezistenta

CONTRA
Puncte slabe
•Pretul foarte ridicat comparativ cu alte produse de pe piata

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.