Acasă Lada frigorifica

Lada frigorifica

Romanii adora sa calatoreasca, adora sa petreaca timp in aer liber, dar si sa inchinga un gratar de cate ori au ocazia. Pentru oricare dintre aceste situatii, acestia au nevoie fara doar si poate de o lada frigorifica portabila care sa tina la rece bauturile si care sa pastreze carnea in cea mai buna stare pana este gatita corespunzator. Mai mult decat atat, copiii pot pleca mult mai usor la facultate atunci cand mamele le gatesc mancarurile preferate. Grijile legate de posibilitatea alterii snitelelor sau posibilitatea de varsare a supei cu galuste dispar multumita avantajelor nenumarate pe care o astfel de lada le detine.

Este foarte usor de folosita multumita brichetelor care se ingheata inainte de fiecare utilizare. Poate fi luata atat in cazul unor deplasari, cat si acasa atunci cand frigiderul este plin, iar gospodinele au nevoie de o sursa suplimentara de racire.

Spre deosebire de gentile frigorifice, lazile sunt mult mai incapatoare si mult mai rezistente. Materialele folosite sunt unele de cea mai buna calitate ceea ce ofera o garantie in plus in momentul achizitionarii. In functie de necesitati, clientii pot alege cu incredere unul dintre produsele de mai jos si se pot bucura de un plus de confort atat de necesar in cazul calatoriilor de lunga durata.

Ghid de cumparare

Tipuri de lazi
In functie de frecventa deplasarilor, clientii trebuie sa isi achizitioneze o lada frigorifica perfomanta care sa satisfaca pana si cele mai pretentioase gusturi. Cei care utilizeaza in mod ocazional un astfel de produs, pot alege cu incredere o lada cu gheata sau refrigerant. Pretul de achizitie este unul mai mult decat avantajos, iar gradul de eficienta este unul destul de ridicat. Este important de precizat ca temperatura din interior nu ramane constanta pentru o perioada mult prea lunga de timp astfel incat se recomanda folosirea unui astfel de lazi in cadrul unor iesiri la iarba verdere.

Pastilele de racire sunt disponibile in diferite dimensiuni si sunt formate din apa si diversi agenti care reusesc sa mentina alimentele la rece, datorita temperaturii scazute care se formeaza in interior. Acestea trebuie lasate in congelator cu cel putin 6-10 ore inainte de a fi folosite pentru ca efectul sa fie unul de durata.

O alegere inspirata se dovedeste a fi si lada frigorifica portabila electrica. Aceasta are o perioada de racire mult mai mare si nici nu necesita pastile de racire pentru a functiona in mod corespunzator. Marele avantaj al unui astfel de model il reprezinta modalitatea de alimentare care se poate realiza atat la bricheta masinii, cat si la o priza de 220 V. Este foarte usor de utilizat facilitand in felul acesta deplasarile lungi. Un concediu la mare, spre exemplu, se dovedeste a fi floare la ureche pentru orice mama care trebuie sa aiba in permanenta la ea gustari si sandvichuri pentru cei mici.

Cel mai performant model pe care clientii il pot achizitiona este fara doar si poate o lada frigorifica portabila cu compresor. Aceasta are o functie dubla si poate fi utilizata atat ca frigider, cat si ca un congelator. Este ideala pentru drumetii, dar si pentru un uz casnic atunci cand spatiul cand frigider se dovedeste a fi neincapator.

Capacitate
Capacitatea unui astfel de produs reprezinta un alt criteriu de care clientii trebuie sa tina cont atunci cand decid sa plece la cumparaturi. Intotdeauna marimea trebuie sa fie aleasa in functie de necesitati, dar si in functie de numarul membrilor familiei. Exista o gama variata pe piata, cele mai mici produse avand o capacitate de doar 20 l in ce lazile incapatoare ajung si pana la 90 l.

Puterea de racire
In plus, puterea de racire trebuie sa fie una suficient de mare pentru ca alimentele sa reziste cat mai multe ore in cele mai bune conditii. Aceste informatii sunt intotdeauna trecute in specificatiile tehnice ale produselor ceea ce inseamna ca potentialii clientii trebuie sa acorde o atentie sporita acestor detalii inainte de achizitionare.

Dotari
Dotarile unei lazi frigorifice poate sa difere in functie de destinatia calatoriilor. Spre exemplu exista produse care sunt dotate cu roti pentru un grad mult mai ridicat de manevrabilitate, in timp ce altele sunt prevazute cu diverse compartimente interioare pentru depozitarea sticlelor sau a conservelor.

Pret
Nu in ultimul rand, pretul de achizitie este un criteriu esential in momentul achizitionarii. Exista modele care nu depasesc 200 lei, in timp ce altele ajung sa coste o mica avere. Lazile cu compresor sunt unele dintre cele mai scumpe aparate insa raportul calitate-pret este unul avantajos pentru cumparatori. Indiferent de bugetul alocat, exista cel putin o cutie frigorifica pe raft care sa corespunda necesitatilor si care sa satisfaca nevoile tuturor membrilor familiei.

Gasesti sa cumperi de pe magazinele online : eMag, Flanco, Badabum, evoMag

Citeste mai departe articolele ce ti le-am pregatit pentru achizitionarea celui mai bun produs