Cea mai buna lada frigorifica auto cu freon si compresor

Ai ajuns pe articolul nostru deoarece cauti cea mai buna lada frigorifica auto cu freon, si bine ai facut ca ai intrat. In acest articol iti prezentat cea mai buna solutie pentru a cumpara o lada frigorifica auto cu freon doar ca nu este foarte ieftin. Nu ne place sa mintim vizitatorii site-ului asa ca mai jos ti-am pregatit detaliile despre aceasta lada. Modelul prezentat mai jos este Ezetil EZC35.

Lada frigorifica Ezetil este un produs performant si eficient care detine o dubla functie putand fi folositata atat pentru racirea alimentelor, cat si pentru congelarea lor. Datorita prezentei compresorului, aparatul permite reglarea temperaturii din interior in functie de preferintele utilizatorilor. Panoul de control este foarte usor de utilizat, iar indicele de temperatura este cat se poate de vizibil.

Consumul de energie este unul redus ceea ce reprezinta un mare avantaj in momentul achizitionarii. Alimentarea se poate realiza atat la o priza de curent continuu de 12/24V cat si la alte surse de curent alternativ. In plus, iluminarea in interior se realizeaza cu ajutorul unor LED-uri care nu produc caldura. In felul acesta, nu exista riscul apartiei condensului astfel incat produsele sunt pastrate in cele mai sigure conditii.

Cu o capacitate interioara de pana la 35 l, lada frigorifica este destul de incapatoare pentru a satisface necesitatile zilnice ale tuturor membrilor familiei. Functioneaza extraordinar de silentios fara sa produca nici cel mai mic disconfort celor din jur. Mai mult decat atat, produsul este dotat cu un sistem unic de izolare care asigura o racire suplimentare de pana la 8 ore in cazul unei pene de curent sau in lipsa unei surse de alimentare.

Cei care sunt interesati de o astfel de lada frigorifica portabila pret trebuie sa stie ca investitia este una destul de ridicata insa raportul calitate-pret este unul extrem de avantajos. De asemenea, materialele folosite sunt unele de o calitate superioara ceea ce ofera o garantie in plus in momentul achizitionarii.

Mai puteti citi si urmatoarele articole :
Cea mai buna lada frigorifica portabila cu alimentare la 220V sau 12V
Cea mai buna lada frigorifica pentru mers la camping
Cea mai buna lada frigorifica electrica

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.