Epilator BaByliss IPL Homelight G946E

Noile tehnologii in domeniul epilarii folosesc lumina intens pulsata. Este cazul atat aparatelor moderne din saloanele de infrumusetare, cat si aparatelor ce pot fi folosite la domiciliu. Spre exemplu, acest epilator BaByliss cu bluetooth inclus, la un pret destul de ridicat insa justificat in raport cu calitatile si performantele de care da dovada, poate fi alegerea potrivita a doamnelor si domnisoarelor care pun pret pe aspectul ingrijit pe care il afiseaza.

Poate cel mai bun epilator de pe piata pentru tine la momentul actual este chiar cel BaByliss care este compatibil cu cinci tipuri diferite de piele (in ceea ce priveste nuanta acesteia), care se poate utiliza deopotriva pe corp cat si pe fata si are o eficienta dovedita clinic, lasand pielea cu pana la 90% mai curata in ceea ce priveste firele de par. Lampa de inalta performanta pe baza de quartz se conecteaza la Bluetooth si dispune de 300.000 de impulsuri de lumina in programe complete.

Nu trebuie sa te temi in privinta efectelor negative pe care le poate avea acest tip de epilare asupra pielii: toleranta pielii este testata dermatologic, aparatul de epilat nu foloseste UV, are senzor de contact si nu provoaca durere. In plus, are cinci setari de energie luminoasa ce se regleaza in functie de tipul pielii si un program de epilare total in numai 8 sedinte cu rezultate remarcabile. Poti selecta lumina potrivita pentru tipul tau de piele tinand cont de ghidul de selectie a intensitatii. Lumina o poti controla manual, se poate aplica pe o zona mare de pana la 3 cm patrati iar aparatul are un maner ergonomic. Chiar daca acest lucru l-ai vazut numai in saloanele de infrumusetare pana acum, vei avea posibilitatea sa folosesti si tu acasa cu minim de efort si cu o investitie pe care cu siguranta o vei recupera in timp, aceasta revolutionara metoda de eliminare a parului nedorit de pe diferite zone ale corpului!


Tehnologia Bluetooth este recomandata pentru tratamentele ultra-personalizate, pentru fiecare zona in parte, cu ajustare automata a intensitatii. Vei alimenta epilatorul la retea, te vei bucura de toate cele cinci trepte de viteza, dar si de sistemul de iluminare al dispozitivului, care iti va scoate in evidenta toate firele de par ramase. Epilatorul Babyliss are u cap pentru zone sensibile si un cap pentru parul facial, insa cel mai interesant lucru este aplicatia dedicata ce poate fi instalata pe telefonul smart, pentru a te ajuta sa nu ratezi nicio sedinta de epilare si sa tii un jurnal al sesiunilor anterioare. Ceea ce inseamna ca poti avea un asistent personal astfel incat sa nu mai fii nevoita sa verifici mereu netezimea pielii. Epilatorul are o durata de functionare foarte mare, are multiple beneficii, printre care si faptul ca parul va disparea intr-o proportie de 80-90% de pe suprafata corpului si va creste mult mai greu, mai fin, fara a fi necesare interventia suplimentara cu aparatul de ras, ceara sau benzile depilatoare.

PRO
•Indeparteaza firele de par pe termen lung si pe o suprafata mare a corpului
•Este eficient si poate fi folosit atat pe corp cat si pe fata
•Are o aplicatie dedicata pe telefon

CONTRA
•Costa foarte mult
•Nu functioneaza decat pe anumite nuante de peile si culori ale parului
•Este nevoie de multe sedinte pentru ca primele rezultate sa apara

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.