Cel mai bun tensiometru Tensoval

Numeroase persoane sunt preocupate de starea lor de sanatate si acorda o atentie sporita fiecarei probleme medicale in parte. Acesta este motivul pentru care tot mai multi decid sa investeasca o suma frumusica de bani intr-un tensiometru performant care sa le permita monitorizarea nivelului tensiuni in intimitatea si confortul propriului camin.

Daca esti la inceput de drum si cauti sa iti achizitionezi primul tau tensiometru digital de brat, dar nu stii ce sa alegi, noi iti venim in ajutor. Pe piata exista o multime de modele cu functii si avantaje diverse asa ca trebuie sa te orientezi spre un aparat care sa iti indeplineasca necesitatile si care iti simplifice in mod vizibil viata.

Drept urmare, iti prezentam cel mai bun tensiometru Tensoval, un aparat eficient care se va ridica la nivelul asteptarilor tale. Poate fi utilizat cu usurinta de catre toti membri familiei, fara exceptie ceea ce reprezinta un mare punct in plus, mai ales in cazul persoanelor varstnice. Masurarea se realizeaza simplu si rapid fara sa fie nevoie de o reglare in prealabil a aparatului asa cum se intampla in cazul altor modele.


Rezultatele obtinute sunt cat se poate de corecte, iar tu poti afla in cel mai scurt timp informatii importante legate de nivelul tensiunii sistolice si diastolice, dar si frecventa pulsului. Uita de drumurile zilnice la cabinetul medicului de familiei; acum totul este mult mai simplu. Cu o singura apasare de buton iti poti monitoriza atent valorile la orice ora din zi sau din noapte fara prea mare efort si fara prea mari batai de cap.

Designul este unul modern, iar ecranul LCD este suficient de generos pentru a permite o vizualizare clara a informatiilor afisate. Mai mult decat atat, dimensiunile compacte permit depozitarea cu usurinta a tensiometrului, dar si transportarea acestuia in bagajul de mana ori de cate ori este nevoie.

Societatea Germana de Hipertensiune recomanda modelul de fata drept cel mai sigur tensiometru ceea ce iti ofera o garantie in plus in momentul achizitionarii. Trebuie specificat faptul ca aparatul respecta cu strictete normele europene si legislatiile in vigoare pentru ca tu sa ai astfel parte de un produs fiabil si rezistent.

Spre deosebire de alte aparate, cel mai bun tensiometru Tensoval iti ofera posibilitatea conectarii la calculator astfel incat toate datele sa fie astfel stocate in cele mai sigure conditii. Reuseste sa memoreze pana la 60 de valori pentru 2 utilizatori diferiti, iar tehnologia dubla de masurare Duo Sensor creste nivelul de acuratete al produsului.

La polul opus insa se afla punctele in minus ale tensiometrului, puncte pe care trebuie sa le mentionam astfel incat tu sa reusesti sa iti faci o imagime clara asupra avantajelor si dezavantajelor inainte de achizitionare. Pretul este unul cu mult peste medie ceea ce poate reprezenta un impediment, mai ales atunci cand bugetul alocat unei astfel de investitii nu este unul destul de generos. In plus, adaptorul pentru priza, dar si kitul USB nu sunt incluse in pret astfel ca trebuie sa le achizitionezi separat.

PRO

•masurarea se realizeaza fara o reglare in prealabil a aparatului
•ecranul LCD este suficient de mare
•posibilitatea conectarii la calculator astfel
•memoreaza pana la 60 de valori pentru 2 utilizatori diferiti
•tehnologie dubla de masurare Duo Sensor

CONTRA

•adaptorul pentru priza si kitul USB nu sunt incluse in pret
•pret peste medie

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.