Cel mai bun tensiometru Hartmann

O metoda revolutionara de a masura tensiunea arteriala, un produs foarte util pentru cei care sufera de boli cardiace, tensiometrul pentru brat Veroval cu functie de detectie aritmie se va dovedi o investitie foarte buna pe termen lung. Asadar, daca ai in familie un astfel de caz sau ai fost depistat chiar tu cu o afectiune cardiaca, vei fi foarte multumit de achizitia facuta, mai ales ca iti va afisa exact valorile masurate, detectand chiar si aritmia.

Pentru o interpretare rapida a rezultatelor, te va ajuta si sistemul luminos incorporat. Pentru manevrarea in cele mai bune conditii a aparatului, te va ajuta manseta confortabila, universala, cu design ergonomic. Acest tensiometru are si un cablu USB inclus, foarte util pentru situatiile in care vrei sa iti transferi datele pe un dispozitiv inteligent. Cu un nivel inalt al preciziei, verificat de catre specialisti si recunoscut prin Sigiliul de Calitate oferit de Societatea Europeana de Hipertensiune, tensiometrul se va dovedi util atat pentru utilizatorii casnici cat si pentru cadrele medicale in cadrul unor cabinete particulare sau de stat.

Tehnologia Comfort Air garantata de Veroval asigura o masurare confortabila. Pentru prima masuratoare, vei avea nevoie de presiunea de umflare a mansetei de 190 mmHG, in timp ce pentru masuratorile subsecvente, aceasta presiune se va ajusta individual, in functie de valorile tensiunii arteriale. Masurarea la nivelul bratului se va face intr-un mod foarte confortabil. Manseta are o circumferinta de 22 pana la 42 cm, asadar este potrivita pentru orice utilizator, indiferent de greutatea sa.


Acest tensiometru afiseaza in mod digital toate informatiile necesare, precum tensiunea sistolica si diastolica, valorile exacte, in mmHG, dar si pulsul sau numarul de batai ale inimii pe minut. Totodata, iti va afisa si ora exacta si te va ajuta sa afli informatii importante legate de sanatatea ta cu o simpla apasare de buton.

Functioneaza pe baza de baterii, cu mentiunea ca acestea trebuie schimbate la timp. Este un dispozitiv complet automat cu sistem de memorare facila, proiectat in Germania de catre specialisti. Are un ecran foarte generos si iti permite controlul pozitiei mansetei. Pentru o mai mare usurinta in salvarea si administrarea datelor se recomanda utilizarea acestui tensiometru, chiar daca in familie sunt mai multe persoane care il folosesc zilnic sau periodic, dispunand de 2 x 100 de memorii. Poate fi luat in calatorii pentru ca incape in poseta, in borseta, in geanta de voiaj, este usor si poate fi transportat in conditii de deplina siguranta.

In concluzie, tensiometrul pentru brat este investitia perfecta pentru tine si familia ta. Are un pret destul de accesibil, deci nu va trebui sa te imprumuti sau sa astepti urmatorul salariu, mai ales daca simti ca ceva este in neregula cu starea ta de sanatate. Pentru ca daca iti monitorizezi in pemanenta starea de sanatate, atunci vei sti ce anume trebuie sa ii spui medicului cardiolog atunci cand vei merge la un consult de specialitate, iar in urma acestor informatii sa iti stabileasca un tratament adecvat.

PRO
Puncte forte
•Afisaj mare, portabilitate, pret accesibil
•Afiseaza datele exacte si complete referitoare la starea de sanatate din punct de vedere cardiac
•Functioneaza pe baterii

CONTRA
Puncte slabe
•Necesita schimbarea periodica a bateriilor

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.