Cel mai bun tensiometru electronic

Pana nu demult, daca doreai sa stii care este valoarea tensiunii arteriale masurata intr-un anumit moment de slabiciune sau de stress, trebuia sa mergi la medicul de familie, la cea mai apropiata farmacie unde se practica aceste servicii sau chiar sa te duci la spital sau la un consult de cardiologie pentru a te lamuri ca nu ai nimic grav. Acum insa lucrurile sunt mult mai simple: iti comanzi cel mai bun tensiometru electronic, cum este acest model de brat Silver Cloud cu un ercran LCD unde sunt afisate valorile sub forma unor cifre mari si atentionare vocala. Tensiometrul electronic de brat se aplica la nivelul superior al bratului, undeva deasupra cotului, masoara pulsul si numarul batailor inimii pe minut. Dispozitivul este in conformitate cu standardele impuse de OMS, masuratorile se clasifica in functie de o scala de culori, iar metoda de masurare a acestora este oscilometrica, inregistrand vibratiile peretilor arterei comprimate de mansonul pneumatic.

Aparatul de masurat tensiunea confera fiabilitate si acuratete, ofera cele mai bune evaluari, iar comparativ cu cele facute de medicul specialist, nu difera foarte mult. Ecranul are dimensiuni foarte mari, dar si un scris mare al indicilor, astfel ca nu iti va fi greu sa citesti. Daca te confrunti cu batai neregulate ale inimii, acest aparat te poate informa printr-o pictograma animata referitor la acest aspect. Designul este placut, aparatul este usor de folosit, avand cateva butoane de pornire-oprire, masurare si navigare. Cum se alimenteaza cel mai bun tensiometru electronic? Poti cumpara separat un alimentator de 220 V sau poti cumpara 4 baterii de tip AAA.

Tensiometrul are un raport calitate-pret foarte bun, se potriveste si persoanelor care au mana mai groasa, deoarece se prinde destul de usor si functioneaza perfect.


Produsul vine insotit de o garantie care nu poate fi decat un semn de bun augur pentru rezistenta acestuia in timp. Chiar si dupa ce a expirat perioada de garantie, tensiometrul electronic va mai functiona cateva luni sau chiar cativa ani. Vei fi foarte multumit/a de alegerea facuta chiar daca nu esti expert in acest domeniu. Un astfel de dispozitiv iti permite sa tii sub control tensiunea arteriala, sa descoperi unele evolutii alarmante, sa vezi cat de eficiente sunt medicamentele pe care le iei.

Acest produs intruneste toate criteriile pe care le cauti: memoria mare, materialul mansetei de caliate si dimensiunea mare a acesteia, compatibilitatea cu unele device-uri smart prin intermediul unei aplicatii dedicate.

Acesta este, asadar, probabil cel mai bun model de tensiometru de pe piata, care se prinde si se foloseste usor, nu necesita pregatire de specialitate pentru a fi citit si iti reda exact valoarea in care se incadreaza tensiunea ta arteriala, dar si pulsul inimii si ora exacta. Tensiometrul electronic de brat il depaseste in unele privinte pe cel traditional, in plus, nu trebuie sa ai cunostinte medicale pentru a-ti da seama ca ceva este in neregula cu starea ta, sau sa stii sa citesti rezultatele pe care tensiometrul ti le ofera pe ecran.

PRO
Puncte forte
•Pret avantajos
•Atentionare vocala, ecran mare
•Detectie batai neregulate ale inimii

CONTRA
Puncte slabe
•Nu include cablu de alimentare
•Comanda vocala se face doar in limba engleza sau spaniola

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.