Cel mai bun televizor LG

Una din cele mai cunoscute marci de televizoare, LG, scoate pe piata modelul LED Smart cu diagonala de 108 cm si 4K Ultra HD. Este un dispozitiv care ofera culori bogate si un contrast foarte puternic, care raman uniforme si la unghiuri de vizualizare mai largi. Are o optiune Active HDR care analizeaza si optimizeaza continuturi HLG si HDR10, pentru experiente uluitoare, care pot taia respiratie oricarui privitor.

Mai mult decat atat, HDR Effect oferit de LG foloseste tehnologia unica de procesare a imaginilor, transformand continuturi cu un interval dinamic standard si emuland calitatea HDR gratie amplificarii contrastului, pentru ca experientele de vizionare sa se ridice intotdeauna la cele mai inalte standarde.

Poate realiza o conversie a rezolutiei la calitate 4K, prin tehnologia de procesare a imaginilor de ultima ora. Te vei lasa invaluit nu numai de imagini clare ci si de un sunet bogat, avansat, pe sapte canale virtuale, pentru experienta de imersiune superioara. Ce iti mai ofera televizorul LG? acces facil la divertisment cu functia webOS 3.5, avand o telecomanda Magic Remote cu care poti patrunde intr-o lume de continuturi premium infinita, de la cei mai renumiti furnizori de divertisment, indiferent de preferintele si de optiunile tale. Totodata trebuie sa stii ca aceste servicii depind de disponibilitate, pot necesita chiar si un abonament si este neaparat nevoie de o conexiune la internet, tasta Netflix poate sa nu fie disponibila sau functionala in anumite tari.


In ceea ce priveste securitatea pe care ti-o garanteaza acest televizor, webOS3.5 a obtinut deja cea mai prestigioasa certificare CC internationala, gratie protectiei superioare a confindentialitatii pe care ti-o garanteaza, incluzand refuzul instalarii de aplicatii neautorizate, respingerea atacurilor venite din partea hackerilor si furturile de informatii cu caracter personal. Este un televizor cu adevarat inteligent care iti protejeaza datele si optiunile pe care le ai.

Mai mult decat atat, te vei bucura de mai mult continut premium de la Netflix, de serialele si filmele tale preferate. Acest televizor din gama 2017 poate prelua chiar si functia de monitor, are o diagonala destul de mare, de 108 cm, dar si o rezolutie impresionanta a imaginii de 3840 x 2160 pixeli si un sunet clar. Din punct de vedere al conectivitatii, sta foarte bine, deoarece televizorul se conecteaza rapid la WiFi, are intrari USB si porturi HDMI, consuma doar 86 de W si are o greutate de putin peste 9 kilograme. Vine la pachet cu un manual de utilizare, o telecomanda si un cablu de alimentare. Imaginile sunt perfecte atat pentru ochii unor amatori cat si pentru ochii unor profesionisti, navigarea este rapida la fel si conectarea. Unghiurile de vizualizare sunt foarte bune, materialele calitative, aspectul elegant, ruleaza foarte bine videoclipurile pe Youtube si poti naviga pe internet fara probleme, dispunand de aplicatii precum HBO Go. In concluzie, acest televizor LED de la LG, cu diagonala de 108 cm, la un raport calitate-pret corect si destul de accesibil, este cea mai buna investitie pentru casa si familia ta!

PRO
Puncte forte
•Claritatea imaginii
•Functii smart
•Diagonala mare

CONTRA
Puncte slabe
•Nu are Magic Remote

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.