Cel mai bun aer conditionat MultiSplit

Dispui de un spatiu generos si cauti o solutie pentru a racori fiecare incapere in timpul verii? Vrei sa gasesti un aparat de aer conditionat care sa satisfaca necesitatile tuturor membrilor familiei si care sa fie, in acelasi timp, eficient? Atunci iti prezentam cel mai bun aer conditionat MultiSplit: Vivax V-design. Acesta este format din 5 unitati interioare cu o putere cuprinsa intre 9000-12000 BTU astfel incat rezultatele oferite sunt cu siguranta pe masura asteptarilor tale.

In ceea ce priveste consumul de energie electrica, aparatul se incadreaza in clasa energetica A++ ceea ce inseamna ca vei avea parte de un consum cu pana la 30% mai mic fata de alte produse similare. Il poti utiliza fara nicio problema toata ziua, iar la finalul luminii factura de curent nu va suferi mari modificari. Acesta este fara doar si poate unul dintre marile avantaje ale acestui produs.

Intregul echipament respecta cu strictete normele si legislatiile europene in vigoare astfel incat te vei putea bucura de un aparat calitativ si fiabil care rezista in timp. Calitatea este foarte importanta pentru firma producatoare motiv pentru care toate piesele folosite se ridica la cel mai inalt nivel de excelenta in domeniu.


O adevarata inovatie in domeniu o reprezinta tehnologia de tip Inverter fapt pentru care aparatul de aer conditionat reuseste sa mentina, in permanenta, o temperatura constanta in locuinta. In timpul somnului corpul uman sufera variatii termice, asa ca modelul de fata asigura un climat placut pentru un somn linistit si odihnitor. In felul acesta, vei avea parte de tot confortul necesar si te vei putea bucura de o atmosfera placuta si racoroasa.

Pretul de achizitie este unul extrem de ridicat si depaseste cu mult bugetul multor cumparatori astfel ca acest timp de aparat se incadreaza in gama de lux. Avand insa in vedere beneficiile pe care le ofera, dar mai ales raportul calitate-pret, trebuie mentionat faptul ca investitia este una avantajoasa.

Filtrele incorporate sunt dintre cele mai bune reusind sa elimina pana si cele mai mici microorganisme. Praful, bacteriile si virusii sunt eliminati din atmosfera pentru ca sanatatea ta si a celor din jur sa nu fie afectata. Chiar si cei mici sunt protejati si se pot juca in voie in casa fara sa existe nici cel mai mic pericol.

Mai mult decat atat, produsul are un mod silentios de functionare ceea ce aduce un punct in plus. Nivelul zgomotului atinge doar 21 dB cu mult sub ceea ce ofera alte aparate de pe piata. Cu alte cuvinte, cel mai bun aer conditionat MultiSplit poate functiona la orice ora din zi sau din noapte fara sa te deranjeze si fara sa produca nici cel mai mic sunet.

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.