Acasă Aspiratoare

Aspiratoare

Ne bucuram ca ai ajuns pe pagina noastra pentru a cauta un aspirator bun. Incercam in articolele noastre sa reusim sa va indrumam in a alege cel mai bun produs pe care doriti sa il cumparati. Nevoile trebuie satisfacute de cele mai bune produse pe care noi consideram a fi cea mai buna investitie a noastra. Curatenia in casa trebuie facuta cu unelte si electrocasnice foarte bune de aceea trebuie sa luam in calcul orice detaliu al produselor. Daca doresti sa cumperi online un aspirator noi te indrumam catre magazinele : eMag, Flanco, Badabum, Altex sau evoMag deoarece pe site-urile acestea poti gasi cele mai bune oferte la aspiratoare.

Acum a devenit foarte greu sa iti alegi un aspirator de aceea trebuie sa fii atent sau atenta la ceea ce cumperi. Sunt aspiratoare cu sac, adica cele clasice in care cumperi saci de unica folosita si dupa ce s-au umplut de mizerie ii arunci pur si simplu si ai scapat de o grija. Au aparut mai nou si aspiratoare fara sac care te ajuta sa aspiri suprafete umede sau uscate, poti aspira si apa sau sa aspiri cu apa, deoarece unele modele au configuratie de a injecta apa in covor, canapea si apoi o aspira cu o putere foarte mare, lasand suprafata foarte putin uda, uscandu-se intr-un timp foarte scurt.

Puteti opta foarte bine si pentru un aspirator robot, care, o data pornit, isi face singur treaba fara a mai fi urmarit sau indrumat. Este super tare acest lucru, doar ca, nu toata lumea si-l poate permite.

Mai sunt si aspiratoarele verticale ce te ajuta foarte bine prin casa daca vrei sa „dai o matura”, deoarece puterea lor de absorbtie este mai mica, poti doar sa dai pe parchet sau gresie. Foarte practic deoarece majoritatea sunt pe acumulator si nu mai trebuie sa intinzi cabluri prin casa.

Dupa ce te-ai decis ce aspirator ti-ai dori ar trebui sa fii atent si la capacitatea de colectare. Nu credem ca doresti sa dai o tura cu aspiratorul prin casa si trebuie deja sa cureti sacul sau recipientul de colectare. Aspiratoarele au o capacitate de la 1 L pana la peste 6 L . Asa ca, tu trebuie sa stii cel mai bine pe care doresti sa il iei.

Puterea de aspirare este si ea foarte importanta de aceea trebuie luata si aceasta in calcul. Sunt aspiratoare cu o putere de 800W ceea ce te va ajuta in adunarea prafului sau a scamelor de pe suprafete tari : parchet, gresie dar sunt si unele modele cu o putere de peste 1800W ce te va ajuta sa scoti praful din covoare, pat sau canepele. Este foarte important sa se aspire foarte bine asa ca la fel, decizia este in totalitate a ta.

Recomandam cu caldura sa se cumpere aspiratoare cu clasa energetica A deoarece pe termen lung costurile la curent se vor resimti in factura dumneavoastra, 1 leu economisit astazi la sfarsit de luna veti avea 30 de lei.

Ti-am pregatit in aceasta categorie mai multe articole care cu siguranta te vor indruma in a alege cel mai bun produs pentru locuinta ta !