Whirlpool spiw 412L inverter

Aparatul de aer conditionat se doveste a fi cel mai bun aliat pentru verile calduroase, iar Whirlpool SPIW 412L Inverter este unul dintre aceste ajutoare care face o treaba foarte buna, la un pret rezonabil.

Cei 12.000 BTU pot sa raceasca o suprafata de pana la 35m2, asa ca sunt suficienti pentru o incapere mai mare, sau pentru birouri.

Whirpool SPIW 412L Inverter – Design

Whirlpool spiw 412L inverter

Din punct de vedere al designului este pastrata aceeasi linie de la Whirlpool, singurele diferente notabile fiind la interior.

Pe partea frontala, in mijloc se regaseste displayul LED, sub aceasta fanta de aer, iar in dreapta acesteia se afla butonul de pornire/oprire.

Cu dimensiunile de 81.8x27x21.7 cm este o unitate normala. In plus fata de alte unitati de aer conditionat se remarca pe toate lateralele orificii care au rolul de a ajuta la racirea aerului expulzat, reusind in felul acesta sa reduca si cheltuielile cu factura de energie.

Whirpool SPIW 412L Inverter – Specificatii tehnice

SPIW 412L este un aparat de aer conditionat silentios, producand doar 55 dB la putere maxima. Acest rezultat este realizat si datorita tavitei de colectare a condensului care este integrata pe carcasa. In felul acesta sunt reduse atat vibratiile cat si zgomotul provocat de plastic la contractie, sau expandare termica.

Tehnologia inverter permite un control imbunatatit al rotatiilor compresorului, reducand vibratiile, zgomotul si crescand eficienta intregii unitati.

In ceea ce priveste clasa energetica, 412L se situeaza la A+ pe partea de racire si la A pentru incalzire. Nu este cel mai economic aparat de aer conditionat, insa isi face treaba atat de bine incat nu veti resimti diferentele pe factura de curent.

Filtrul este unul de inalta densitate (HD) care poate retine pana la 90% din toate particulele din aer. Daca doriti se poate monta inca un filtru, pe carbon, care poate atat sa filtreze particulele, cat si sa indeparteze mirosurile neplacute.

 

Whirpool SPIW 412L Inverter – De unde il puteti cumpara:

eMAG – 1979,00 lei – Pret redus cu 10% – Accesati pagina de produs

Badabum – 1799,00 lei – Vedeti pretul actualizat

 

Whirpool SPIW 412L Invertervine dotat cu cateva functii menite sa imbunatateasca experienta de utilizare. Fiind un aparat marca Whirlpool vine dotat inclusiv cu al saselea simt, o tehnologie brevetata de catre cei de la Whirlpool. Aceasta `monitorizeaza constant ambientul si combina functiile disponibile pentru a optimita confortul utilizatorului.

Functia Auto Clean. mentine schimbatorul de caldura permanent uscat pentru a preveni aparitia mucegaiului si, implicit, a mirosurilor neplacute, sau a afectiunilor la nivel respirator.

Functia Around U se foloseste de senzorii din telecomanda pentru a capta informatii despre temperatura ambientala din jurul acesteia, ajustand temperatura in conformitate pentru obtinerea celor mai bune rezultate.

res_e09e35120268b2d2db10c5b86abef5c5_300x189_2go9
Functia Around U

Functia Power Saver detecteaza temperatura din camera si controleaza fluxul de aer pentru a obtine confortul maxim cu un minim de energie. Se reuseste in acest fel reducerea facturii de energie electrica cu pana la 20%.

In timpul noptii, functia sleep / night mode, a fost conceputa pentru a tine pasul cu modificarile ce apar in organismul uman in timpul somnului. Aceasta functie va modifica temperatura cu 1 grad, pana la maxim 2 grade, asigurandu-se astfel ca utilizatorul nu va resimtii senzatia de frig in timpul somnului.

Functia Auto Restart, deja prezenta in aproape toate aparate de aer conditionat intervine in cazul unei pene de curent. La repunerea in functiune a curentului aceasta functie va porni aparatul de aer conditionat cu aceleasi setari care erau prezente inainte de pana de curent.

Functia de pornire / oprire automata poate fi programata din telecomanda. In felul acesta puteti seta aparatul sa porneasca inainte sa ajungeti acasa, sau sa se opreasca dupa ce plecati catre serviciu.

Whirpool SPIW 412L Inverter – Concluzii

Desi are un pret putin ridicat, SPIW 412L se va dovedi o achizitie foarte buna. Este un aparat de aer conditionat usor de folosit, care are multiple functii menite sa usureze si sa imbunatateasca experienta utilizatorului.

Whirpool SPIW 412L Inverter – De unde il puteti cumpara:

eMAG – 1979,00 lei – Pret redus cu 10% – Accesati pagina de produs

Badabum – 1799,00 lei – Vedeti pretul actualizat

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.