Acasă Aer conditionat

Aer conditionat

Te-ai hotarat sa iti cumperi un aer conditionat si nu stii pe care sa il cumperi ? Stim ca de fiecare data cand vine vara toata lumea isi cauta cel mai bun aer conditionat, de aceea noi incercam sa adunam numai informatii care sa te ajute in alegerea celui mai bun. Din toate analizele noastre, gasesti aere conditionate pe mai multe magazine online cum ar fi : eMag, Flanco, Altex, Badabum, evoMag. Diferenta o face pretul, produsul este acelasi. Incercam sa cautam si sa iti oferim cele mai bune oferte pentru tine.

Inainte sa cumperi un aer conditionat mai intai trebuie sa stii bugetul pe care doresti sa il cheltui inainte sa faci cumparatura. Dupa ce ti-ai setat bugetul cauti cea mai buna oferta. Pentru a lua cea mai buna decizie trebuie sa stii ca un aer conditionat este bun daca iti satisface tie nevoile.

Aerele conditionate vin pe diferite puteri sau capacitate de racire BTU . Pentru un apartament de 2 camere cu o suprafata de maxim 60 MP este bun unul de 12000 BTU dar ideal este cel de 18000 BTU . Cel de 18000 BTU te ajuta sa racesti mai repede aparatamentul, deci nu va functiona foarte multa, iar costurile de intretinere vor fi mai mici.

Acum au aparut aparate de aer conditionat care au in dotarea lor functiile smart, care te ajuta sa controlezi aparatul de la distanta cu ajutorul telefonului . Personal utilizez un aparat de 12000 BTU LDK cu control wireless si o consider cea mai buna investitie. Inainte sa ajung acasa il pornesc, iar temperatura in locuinta este ideala !

Recomandam cu caldura sa se cumpere aparate de aer contionat cu clasa energetica minim A++ deoarece pe termen lung, costurile la curentul electric sunt mai mici.

Daca esti o persoana sensibila la zgomote nu uita sa iei in considerare si nivelul de zgomot pe care il produce aparatul interior. Sunt aprate care scot sub 19 dB dar sunt si aparate care scot peste 60 dB . Nu evita aspectul asta.

Speram ca vei lua decizia cea mai buna, asa ca ti-am pregatit si cateva articole pe care sa le citesti in continuare .