Indiferent de ce emisiuni iti place sa urmaresti la televizor, fie ca vrei sa vezi un film duminica impreuna cu familia, sau sa vizionezi meciul de sambata seara, un televizor LED, HD, cu o diagonala de 80 de cm este cea mai potrivita alegere pe care o poti face. Bucura-te de micile placeri ale lumii TV alaturi de Televizior LED LG, 80 cm, 32LF510U, HD.

Televizor LED LG, Game TV, 80 cm, 32LF510U, HD- Descriere

Modern si potrivit oricarei incaperi, acest model de la LG vine in intampinarea ta cu o serie de tehnologii peste care nu putem trece cu vederea. In primul rand, sistemul de economisire intelgenta a energiei diferentiaza acest model de alte televizioare prin faptul ca presupune control asupra iluminarii pentru a-si ajusta luminozitatea. De exemplu, atunci cand asculti fisiere audio, ecranul se stinge singur. Iar functia Standby Mode Zero ii permite televizorului tau sa intre in starea de hibernare, salvandu-ti astfel factura la energie de cifre uriase!

res_4fed3af8e348cfb12c59ce73795776e6_450x450_r1fp

Gama de televizoare LG in care este incadrat si modelul 32LF510U este compatibil DVB-T2, adica este capabil sa transmita digital, asa cum este acum transmisia din Romania la nivel national, modificata de la analog la digital. O alta specificatie este aceea de Virtual Surround, un sistem ce va imbunatateste experienta de vizualizare printr-o experienta superiora de sunet altor modele.

Aplicatiile precum Monster World sau binecunoscutul joc de tip arcade, BoBlle Pong sau jocul cunoscut la nivel mondial ca fiind un joc foarte popular pentru toate categoriile de varsta si Valentine, sau deliciosul puzzle de ciocolata, fac din acest model de la LG o sursa infinita de distractie pentru toti membrii familiei tale!

Televizor LED LG, Game TV, 80 cm, 32LF510U, HD- Specificatii Tehnice

Cu o diagonala de 80 de cm, o rezolutie de 1366 x 768 cm si o dimensiune a ecranului de 32 de inchi, acest model de la LG se situeaza undeva la mijloc intre televizoarele foarte mari si cele mici. Astfel, poate fi montat in orice camera din casa, fie ca aveti o bucatarie mai mare cu open-space sau un dormitor generos.

Panelul este de tip IPS,iar televizorul are 8 moduri de vizualizare raport lungime, latime: 16:9, Just scan, Original, Full Wide, 4:3, 14:9, Cinema Zoom 1, Zoom si 8 moduri pentru starea imaginii: Vivid, Standard, Eco, Cinema,Sport/Soccer, Game, Expert1, Expert2.

Tv-ul este dotat cu intrare HDMI, slot de card, UBS si SCART, raspunzand astfel tuturor nevoilor tale. Datorita dimensiunilor sale, acest model are o greutate de 4, 5 kg fara suport, iar impreuna cu acesta ajunge la nu mai mult de 4,7 kg, ceea ce il face usor de sustinut si de montat. La capitolul accesorii, Tv-ul vine fara acest suport, dar vine insotit de telecomanda standard care poate fi folosita pentru toate functiile televizorului.

Concluzii:

Pro:
– LED
– GAME TV
– Raport calitate- pret

Contra:
– Nu este Full-HD
– Non Smart Tv
– Nu are iesire pentru boxe.

Comanda-l acum de pe eMag cu 891.51 lei
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here