Tehnologiile si trendurile in lumea televizoarelor sunt intr-o continua dezvoltare. Si pentru ca uneori, nu putem tine pasul cu aceste tendinte si poate nici vanzatorii din diferite magazine de profil nu reusesc sa ne ajute, trebuie sa cautam ajutorul undeva. De aceea, este bine sa retinem ca atunci cand alegem un televizor, fie el pentru acasa sau pentru la serviciu, nu trebuie sa ne lasam coplesiti de multitudinea de modele si de tehnologii. Trebuie sa fim foarte fideli dorintelor noastre si sa obtinem ceea ce ne dorim. Modelul de televizor LED Horizon 40HL737F, Full HD este combinatia perfecta dintre calitate, claritate, tehnologie, culori vibrante, functionalitate si pret, chiar la tine acasa!

Horizon 40HL737F – Descriere

res_90de451543a4fcb123024e0283efe25d_450x450_he5m

Televizoarele celor de la Horizon sunt din ce in ce mai prezente pe piata si se adreseaza oricarui buzunar. Acest model, cu diagonala de 102 cm, Full HD este un TV din gama de mijloc, cu dotari foarte bune si pret sub 1000 de lei, fiind o alegere potrivita pentru orice buget.

Comanda-l acum pe eMag cu 1308.54 lei

Suportul TV este realizat din doua picioare, are un design simplist, compus din linii subtiri, realizate dintr-un plastic negru, deloc lucios sau mat. Greutatea de aproximativ 7 kg este bine sustinuta, iar imaginile Full HD sunt specifice rezolutiei de 1920 x 1080pixeli, obtinand astfel un raport calitate-pret excelent.

Datorita tehnologiei LED, modelul de la Horizon ne ofera culori vibrante, de la cele mai inchise nuante de negru, pana la cele mai pregnante detalii de lumina. Cu un consum redus de energie, televizorul ofera mult mai multa culoare, constrast si luminozitate fata de alte modele, avand de asemenea si o durata de viata mai lunga. Claritatea imaginilor de pe siplay este datorata sistemului Clear Motion Engine cu care este dotat televizorul. Acesta ofera o claritate exceptionala a imaginilor aflate in miscare pe ecranul Tv-ului. Portul USB 2.0 din dotarea modelului de la Horizon, te va face sa uiti de orice alte mijloace de redare, precum Cd-uri sau DVD-uri.

Horizon 40HL737F, Full HD – Specificatii tehnice

Sustinand conceptul de energie verde, televizorul ofera tehnologii de reducere a consumului de energie electrica, ceea ce iti va aduce un consum foarte mic. Chiar daca este un Non Smart TV, modelul de la Horizon este o alegere potrivita.

Cu o diagonala de 102 cm, un unghi de vizibilitate de 178/178 grade si un aspect al imaginii de 16:9, iti va oferi libertatea sa privesti la televizor din orice parte doresti, si de asemenea sa il montezi in functie de spatiul locuintei tale. Sunetul este imbunatatit din punct de vedere al claritatii sale si al efectelor speciale, prin tehnologii precum Dolby sau Nicam si a Equalizer-ului ce permite sa ajustezti asa cum consideri, volumul si tonalitatile.

TV-ul ofera posibilitatea de redare video, de inregistrare a emisiunilor preferate, este dotat cu intrare pentru antena si player multimedia integrat .Acest model de la Horizon vine impreuna cu urmatoarele accesorii: telecomanda, manual de utilizare si cablu alimentare.

Concluzii:

Pro:

  • Raport bun calitate-pret
  • Full HD
  • Culori vibrante

Contra:

  • Non Smart Tv
  • Sunet mediu
  • Numar redus de tehnologii.

Comanda-l acum pe eMag cu 1308.54 lei

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here